Аккорды Kastriot Ago - Kenga fitimtare (Suzana Qatipi)

Добавлено: @romashka
Дата добавления: 15 Октября 2021г.
Рейтинг:
0.0
Просмотров: 69
Транспонировать - +
A E A
Këngën nis mes plumbash një punëtor
A E F#m
Dhe këtë zjarr e solli nëpër vatra
D E A
Ngroh gjithë zemrat proletare
D A E A
Kënga fitimtare.
 
A E A
Është në nota gjaku qe pikoi
A E F#m
Pentagramet janë si barrikada
D E A
Del nga zemra, shkon ndër luftëra
D A E A
Dhe merr ajo flatra
D A E 
Dhe merr ajo flatra
 
A E A
Është besimi n’ditën që do vij.
A E F#m
Gjithë ëndërrimet të thjeshta hyjnë në vargje
D E C# F#m
N'ditë e sotme dhe e nesërme
D A D C#
Zemra proletare, zemra proletare.
 
(Refreni):
C# F#m
Përmbi të qelluan plumbat
C# F#m
Përmbi të u derdhën zjarre
E A
Por flamur shpalosur mbete
D A E A
Kënga fitimtare
 
C# F#m
Më e re u bë ndër luftëra
C# F#m
Më e fortë u bë ndër zjarre
E A
Barrikadë për këngën janë
D A E A
Gjokse proletare.
 
A E A
Është në nota gjaku qe pikoi
A E F#m
Pentagramet janë si barrikada
D E A
Del nga zemra, shkon ndër luftëra
D A E A
Dhe merr ajo flatra
D A E 
Dhe merr ajo flatra
 
A E A
Është besimi n’ditët që do vijne
A E F#m
Gjithë ëndërrimet te thjeshta hyjnë ne vargje
D E C# F#m
N'ditë e sotme dhe e nesërme
D A D C#
Zemra proletare, zemra proletare.
 
(Refreni):
C# F#m
Përmbi të qelluan plumbat
C# F#m
Përmbi të u derdhën zjarre
E A
Por flamur shpalosur mbete
D A E A
Kënga fitimtare

C# F#m
Më e re u bë ndër luftëra
C# F#m
Më e fortë u bë ndër zjarre
E A
Barrikadë për këngën janë
D A E A
Gjokse proletare.
D A E A
Gjokse proletare.
Наверх