Аккорды Yuswhanda - Sewu Siji (feat. Lakone Band)

Добавлено: @romashka
Дата добавления: 14 Марта 2024г.
Рейтинг:
0.0
Просмотров: 39
Транспонировать - +
[Intro]
D#m  C#  G#m C# A#m D#m  

[Verse]
D#m
sing kurang-kurang sun welasi riko  
C#
sing bosen-bosen isun mupuk roso  
G#m             F#
riko sun eman   riko sun sayang
      C#        A#m   D#m
magih bain gawe ati kelaran  

D#m
hang sun karepaken welas asihe  
C#
dudu ngarepaken sifat angkuhe  
    G#m                F#
sun muputi roso   hang riko semburno
      C#         A#m      D#m
mergo isun emong kelangan riko  

[Chorus]
                  D#m
kadung mbesok sun sing ono  
               G#m
mungkin riko buru keroso  
                   C#
wong kang sabar ngadepi
             C#
ugo biso ngerteni
 B       D#m
iku sewu siji  

             D#m
sun koyo kejiglang roso  
                G#m
salah sun demen nong riko  
                 C#
wong hang isun welasi
           C#
ugo isun sayangi
  B          D#m
tego ngeloro ati  

             G#m
mulo akeh bandingan  
           D#m
nong dunyo iki  
              C#
tapi sing mungkin kabeh
        B        C#   D#m
biso nompo   kekurangane riko  

[Instrumental]
D#m  G#m  C#  B A#m D#m  

[Verse]
D#m
hang sun karepaken welas asihe  
C#
dudu ngarepaken sifat angkuhe  
    G#m                F#
sun muputi roso   hang riko semburno
      C#         A#m      D#m
mergo isun emong kelangan riko  

[Chorus]
                  D#m
kadung mbesok sun sing ono  
               G#m
mungkin riko buru keroso  
                   C#
wong kang sabar ngadepi
             C#
ugo biso ngerteni
 B       D#m
iku sewu siji  

             D#m
sun koyo kejiglang roso  
                G#m
salah sun demen nong riko  
                 C#
wong hang isun welasi
           C#
ugo isun sayangi
  B          D#m
tego ngeloro ati  

             G#m
mulo akeh bandingan  
           D#m
nong dunyo iki  
              C#
tapi sing mungkin kabeh
        B        C#   D#m
biso nompo   kekurangane riko  
B    C#   D#m
 kekurangane riko   
Наверх